Error in Infiltrator code

Encountered technical issues? Let us know and we will help you get through it.

Error in Infiltrator code

Postby Quintus Arius » Wed Jun 24, 2015 11:06 am

I have been in VA hospital and only recently beginning rehab. I have the $100 package confirmed in My Account. However when today, I finally managed to activate the NA program and tried to download updates it came up with error in authentication code and would not continue. As of now I would appreciate a fix to allow me to have the paid for access please. Thank you for your attention.

zensored(at)bham.rr.com Quintus on forums.
Quintus Arius
User avatar
 
Posts: 84
Joined: Tue Sep 11, 2012 7:11 am
Location: Birmingham, Alabama, USA

Re: Error in Infiltrator code

Postby Lord Tyrius » Wed Jun 24, 2015 12:14 pm

When are you getting the error? When trying to login?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Need anything or have any questions? Drop me a message! (Click)
Follow me on Twitch|YouTube|Twitter
- Cheers!, Tyrius
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Lord Tyrius
User avatar
 
Posts: 2214
Joined: Mon Mar 05, 2012 9:54 am
Location: Forums Ancient & Developer Meat Shield

Re: Error in Infiltrator code

Postby Quintus Arius » Sat Aug 08, 2015 5:15 pm

Sorry for delay. Rehab problems. The error occurs after I click on infiltrator red button.
Quintus Arius
User avatar
 
Posts: 84
Joined: Tue Sep 11, 2012 7:11 am
Location: Birmingham, Alabama, USA

Re: Error in Infiltrator code

Postby Sypheria » Sat Aug 08, 2015 9:39 pm

Do not click it.
Sypheria
User avatar
Universe Architect
 
Posts: 4235
Joined: Sun Aug 21, 2011 4:23 pm
Location: WinSock.h ln 458 #define AF_UNKNOWN1 20 /*Somebodys using this! */

Re: Error in Infiltrator code

Postby Therianwolf » Sun Aug 09, 2015 10:30 am

What sypheria is saying in so few words is that the whole "infiltrator" click the red button not the update/enter button is done, no need to worry about that. The "infiltrator" part of development is sort of over now so we're onto the open… alpha? Beta? Eh your good to go, just click the update/enter button once the patcher(?) window opens resist the urge to press the tiny red button. Also don't forget to roll back your system clock to avoid another error… right? That's still needed? Not sure haven't tried logging in for a while now.
Howl to the king
Therianwolf
User avatar
 
Posts: 528
Joined: Sun Jan 12, 2014 8:29 pm
Location: Canada

Re: Error in Infiltrator code

Postby Lord Tyrius » Sun Aug 09, 2015 10:53 am

License is up-to-date right now, no need to roll back. But the game is kind of broken right now.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Need anything or have any questions? Drop me a message! (Click)
Follow me on Twitch|YouTube|Twitter
- Cheers!, Tyrius
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Lord Tyrius
User avatar
 
Posts: 2214
Joined: Mon Mar 05, 2012 9:54 am
Location: Forums Ancient & Developer Meat Shield


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron